Mijn aanbod

Begin vandaag met het stroomlijnen van jouw bedrijf!

Begin vandaag nog met de volgende stap en maak van jouw bedrijf een geoliede machine. Als online business manager kan ik jou helpen om aan de hand van jouw strategie de JUISTE keuzes te maken en te zorgen dat jij en jouw team WETEN waar je aan met werken. Met overzicht, focus EN resultaat.

Door slim gebruik te maken van alle programma’s en tools die Microsoft 365 te bieden heeft zorg jij ervoor dat geen onnodige tijd verspilt aan

Ik kijk hierbij niet alleen naar de technische- en IT-kant van van Microsoft 365 en Teams maar vooral hoe jij en jouw team de verschillende het systeem zo slim en makkelijk kunnen gebruiken. Hoe kunnen we processen handiger en slimmer inrichten zodat het tijd en kosten bespaart en zorgt voor een constante goede kwaliteit. 

WAAR KAN IK JE BIJ HELPEN

1 op 1

Deep dive

Hoe bereik je die stip op de horizon? Tijdens deze strategiedag zoomen we helemaal in op jouw bedrijf. Wat is je doel en wat moet je doen om dit te bereiken.

Groeien

zonder groeipijn

In Groeien zonder groeipijn bouwen we samen aan het fundament van de organisatie.  Met passende processen en tools. Zodat je kunt groeien en je team kan doen waar ze goed in zijn!

Training

Online of offline

Bekijk mijn (online) trainingen en workshops op het gebied van samenwerken, een team samenstellen en Microsoft 365.

Ook incompany trainin gmogelijk

IT afdelingen implementeren vaak programma’s en platforms en hebben onvoldoende inzicht en onvoldoende tijd om te kijken naar de de processen en werkwijze op de werkvloer. Dit gaat ten koste van het optimaal gebruik van het systeem en zorgt ervoor dat medewerkers het gebruik als een ballast ervaren.

Ik kijk naar de praktijksituaties en vanuit daar zorg ik ervoor dat het werken met Microsoft aansluit bij het team en de gewenste werkwijze. Op deze manier wordt het werken met Microsoft leuk en ga je slimmer en makkelijk (samen)werken. Dit scheelt veel tijd en kosten. Mijn ruime ervaring in procesoptimalisatie, marketing en communicatie in combinatie met veel gebruik en kennis van Microsoft 365 en Teams breng ik hierbij samen.

En dat gun ik iedereen, want het maakt (samen)werken veel leuker! Ik leer het je graag!

Contact

Benieuwd naar jouw mogelijkheden? Neem contact op.

+31 (0)6 41393117
ingeverheggen@whitewatersupport.nl
Knotwilgbeemd 17
5551 HK Valkenswaard

Kamer van Koophandel: 72765895
BTW: NL002312391B98

Algemene voorwaarden

Op al mijn leveringen en diensten zijn de algemene voorwaarden van toepassing. Download deze hier.

Privacy

White Water Virtual Support neemt jouw privacy erg serieus. Lees hier de privacyverklaring.

Copyright ©2024 | Webdesign Lieke Teluij

vgo('process');