Maak jouw contentplanning in microsoft teams

Als ondernemer wil je zichtbaar zijn voor je doelgroep. Je maakt blogs, video's, je producten & diensten. Je deelt deze tips graag met jouw doelgroep. Maar continue zichtbaar zijn kost tijd... Het bedenken van de content, onderzoek doen naar nieuwe inspiratie, het verwerken en uiteindelijk het plaatsen van de content. Veel ondernemers kiezen ervoor om dit samen met een team te doen, maar hoe houd je nu overzicht op al deze elementen en je planning?

Ben jij klaar met al die verschillende tools waar je telkens moet inloggen om je content en het overzicht te bewaken?

Je bent niet de enige, veel ondernemers worstelen met deze issues en zijn door het gebruik van verschillende tools het overzicht kwijt.

Speciaal voor ondernemers die slim aan hun contentplanning willen werken heb ik de workshop ‘Maak je contentplanning in Microsoft Teams’ gemaakt

…in een live workshop met maximaal 10 deelnemers gaan we direct aan de slag met het maken van jouw contentplanning.  

Je kunt direct vragen stellen en op het eind heb jij de basis staan van jouw contentplanning en kun jij direct (samen met je team) aan de slag!

 

Omdat dit een nieuwe workshop is heb ik een pilot voor twee groepen!

Voor slechts € 24,95 kun je deelnemen aan een van deze pilots!

Je bent al druk bezig om overzicht te creëren. Je hebt verschillende apps om je planning bij te houden. Je hebt notitieblokken om je inspiratie te noteren. Je stuurt mails naar jezelf om bepaalde dingen niet te vergeten. Maar al deze losse flodders zorgen eigenlijk voor nog meer onrust

estee-janssens-aQfhbxailCs-unsplash
carlos-muza-hpjSkU2UYSU-unsplash

Veel ondernemers zijn al in het bezit van een Microsoft abonnement en hebben geen idee van de mogelijkheden. En dat snap ik volledig. Microsoft is geschikt voor heel grote bedrijven en voor kleine ondernemers. Maar deze werken compleet verschillend.  Ik wil er juist voor zorgen dat zzp-ers en ondernemers met een klein team Microsoft 365 praktisch inzetten zodat het past bij hun bedrijf. Soms mis je alleen even iemand die je op weg helpt. 

Gebruik maken van de mogelijkheden die je al hebt. 

Ik herken het nog zo goed. Net gestart als eigen ondernemer moest ik aan de slag met mijn eigen zichtbaarheid. Genoeg tips om te delen, maar toch bleef ik telkens hangen. Blogs die nog niet klaar waren stonden bij blogs die klaar waren, maar nog niet gepubliceerd. Inspiratie mailde ik naar mezelf om niet te vergeten en ik had dan ook verschillende tools en Trello borden in gebruik om alles te plannen. Maar toch miste ik het dat ik te weinig actief een reminder kreeg voor open taken, dat ik daarna direct door kon om de taak af te maken en de documenten aan te passen. 

Microsoft Teams in combinatie met Microsoft 365 biedt deze optie wel. Eindelijk een plek waar ik alle informatie overzichtelijk bij elkaar had staan. Afbeeldingen, communicatie, planning, blogs, kalender, noem maan op. En het mooie was…al die apps zaten al in mijn Microsoft 365 abonnement. Geen extra kosten, geen nieuwe apps. En toen ik daarna met mijn eigen VA ging werken, was er een makkelijke en eenvoudige overdracht.

Inge_Verheggen

Ik help jou graag om ook handiger en slimmer te werken met Microsoft Teams en zo jouw contentplanning weer gestroomlijnd te laten verlopen

 

Accepteer geen chaos en begin nu met slim werken. Maak gebruik van de tools die je vaak al in bezit hebt. Microsoft Voor slechts € 24,95 kun je deelnemen aan een van de twee pilots! 

Live, persoonlijk met aandacht voor jouw vragen. 

Deze ondernemers werken al met white water virtual support

LIVE, PERSOONLIJK EN MET AANDRACHT VOOR JOU

en meer!

Door slim gebruik te maken van alle functionaliteiten zorg je ervoor:

  • …dat je geen tijd verspilt
  • …niet onnodig tools aanschaft
  • …alles op 1 plek hebt staan
  • ….overzicht houd op jouw werkzaamheden én die van je team (ook online)
Hierom moet je de workshop volgen

PERSOONLIJK

Door te werken met kleine groepen kan ik persoonlijke aandacht geven. Is er ruimte voor jouw vragen. 

INSTRUCTIE

Instructiefilmpjes met bepaalde handelingen, zodat je altijd terug kunt kijken hoe het ook alweer ging

DIRECT RESULTAAT

Op het einde van de workshop heb je de basis staan van je contentplanning en weet je hoe je verder moet.

INSPIRATIE

Gebruik de tips en werkwijze voor andere processen in je bedrijf. Zodat je ook hier slimmer gaat (samen)werken.

BONUS

Ik deel mijn tips en mijn templates. Zodat je nog sneller van start kunt gaan. 

LEREN VAN ELKAAR

Omdat we dit samen met een groep ondernemers doen, leer je van elkaar. Laat je inspireren door tips en werkwijzen van anderen.

Omdat dit de eerste keer is dat ik deze workshop op deze manier geef is
er een speciale korting voor de pilotgroep

Plek voor slechts 20 deelnemers

Maar deze pilotworkshop vindt slechts twee keer plaats…

…claim nu jouw plekje…

Er zijn slechts 20 plaatsen beschikbaar. 

georgia-de-lotz-CiSizRTO8U8-unsplash

ontvang deze bonussen

wanneer je nu inschrijft!

planner template

Een planner template die je kunt gebruiken als basis voor jouw eigen planner.

contentkalender 2021

De inhaak- en contentkalender 2021 die ik zelf ook gebruik voor het inplannen van mijn social media.

instructiefilmpjes

Instructiefilmpjes die je kunt raadplegen als je de verschillende stappen niet meer weet.

Ga nu aan de slag met een praktische contentplanning

VEELGESTELDE VRAGEN

Een betaald Microsoft 365 Business account is wel handig. Binnen dit account heb je toegang tot alle apps die in de workshop besproken worden. Je kunt een maand een proeflicentie aanvragen. 

Je kunt met een gratis account van Teams meedoen en meekijken. Je kunt met elk e-mailadres een Teams account aanmaken. Echter heb je dan niet de aanvullende apps die bij een betaald abonnement horen. Maar om kennis te maken met de mogelijkheden is dit helemaal prima. 

Afhankelijk van het type licentie dat je hebt bij een opdrachtgever kun je bepaalde onderdelen zelf opzetten en inrichten. Mogelijk moet je een aantal stappen met je opdrachtgever samen doen. Eenmaal ingericht, kun je met een gastaccount of gratis account er prima mee werken.

Na aanmelding en betaling krijg je van mij een bevestiging en een link waarmee je de datum van jouw workshop kunt boeken. Ook hiervoor maak ik gebruik van een van de Microsoft 365 apps. Voorafgaand aan de workshop voeg ik je toe aan mijn trainingsaccount zodat je live kunt meekijken. Daarnaast kun je met je eigen account de stappen volgen en Microsoft Teams direct inrichten.

vgo('process');