Spelenderwijs

Zo blijf je wel proberen en oefenen!

Mijn zoon speelt sinds enkele maanden gitaar. Onlangs had mijn zoon een uitvoering met zijn gitaarschool en lieten ze samen een aantal liedjes horen. Het leuke aan zijn gitaarschool is dat ze direct zijn begonnen met het spelen van bekende liedjes. Ed Sheeran, Hartje Amsterdam, kerstliedjes. Hij kan nog geen noot lezen, maar hij tokkelt deze liedjes moeiteloos mee. Hij oefent graag en kijkt op YouTube welke liedjes hij nog meer wil leren.

Spelenderwijs

Gemotiveerd houden

Wat een verschil met vroeger… Na een jaar blokfluit kon ik weliswaar alle noten lezen, maar qua liedjes zat ik nog steeds op het niveau ‘Claire de la lune’. Je snapt dat het voor mijn ouders behoorlijk lastig was om me gemotiveerd te houden en te laten oefenen.

Aansluiten bij je werkveld = direct resultaat!

Als hetgeen wat je leert direct aansluit op jouw wereld en direct resultaat oplevert, ben je veel meer gemotiveerd om ermee aan de slag te gaan. En te blijven proberen en oefenen. Ook als het moeilijk is of als je het even te druk hebt. Je ziet namelijk direct waar je het voor doet. Op deze manier richt ik ook mijn workshops in. Ik vertel je niet op welke knoppen je moet drukken en welke eindeloze mogelijkheden er zijn in Teams en Microsoft. Ik kijk naar jouw werkzaamheden en laat je zien wat je kunt om het sneller, makkelijker of overzichtelijker te maken. Stappen die je direct na de workshop kunt zetten.

Die knoppen…die leer je er spelenderwijs bij en kun je altijd teruglezen in het werkboek.

PS. Meer weten over mijn workshops en trainingen? De eerstvolgende is “slim events en meetings organiseren”

Ik lees graag je reactie!

Over mij

Als trainer en adviseur help ik ondernemers en teamleden met het toepassen van Microsoft 365 programma’s bij hun dagelijkse werkzaamheden. Waarbij ik kijk naar structuur, techniek automatisering én toepassing. Hoe kunnen de verschillende gebruikers het systeem zo efficiënt mogelijk gebruiken. Alleen dan kun je slimmer en handiger werken en uren per week aan tijd besparen. Ik help je om jouw bedrijf of afdeling weer in een stroomversnelling te brengen. Een fijne plek om (samen) te werken, waarbij de processen geoptimaliseerd zijn voor groei en slim (en geautomatiseerd) werken.

Picture of Inge Verheggen

Inge Verheggen

Ondernemend | nieuwsgierig | creatief | duizendpoot

Laatste posts

Volg me op Facebook!

Laat je inspireren en blijf op de hoogte van de nieuwste tips.

Bij het inschrijven ga je akkoord met de privacyverklaring van White Water Virtual Support

vgo('process');