Spelenderwijs

Zo blijf je wel proberen en oefenen!

Mijn zoon speelt sinds enkele maanden gitaar. Onlangs had mijn zoon een uitvoering met zijn gitaarschool en lieten ze samen een aantal liedjes horen. Het leuke aan zijn gitaarschool is dat ze direct zijn begonnen met het spelen van bekende liedjes. Ed Sheeran, Hartje Amsterdam, kerstliedjes. Hij kan nog geen noot lezen, maar hij tokkelt deze liedjes moeiteloos mee. Hij oefent graag en kijkt op YouTube welke liedjes hij nog meer wil leren.

Spelenderwijs

Gemotiveerd houden

Wat een verschil met vroeger… Na een jaar blokfluit kon ik weliswaar alle noten lezen, maar qua liedjes zat ik nog steeds op het niveau ‘Claire de la lune’. Je snapt dat het voor mijn ouders behoorlijk lastig was om me gemotiveerd te houden en te laten oefenen.

Aansluiten bij je werkveld = direct resultaat!

Als hetgeen wat je leert direct aansluit op jouw wereld en direct resultaat oplevert, ben je veel meer gemotiveerd om ermee aan de slag te gaan. En te blijven proberen en oefenen. Ook als het moeilijk is of als je het even te druk hebt. Je ziet namelijk direct waar je het voor doet. Op deze manier richt ik ook mijn workshops in. Ik vertel je niet op welke knoppen je moet drukken en welke eindeloze mogelijkheden er zijn in Teams en Microsoft. Ik kijk naar jouw werkzaamheden en laat je zien wat je kunt om het sneller, makkelijker of overzichtelijker te maken. Stappen die je direct na de workshop kunt zetten.

Die knoppen…die leer je er spelenderwijs bij en kun je altijd teruglezen in het werkboek.

PS. Meer weten over mijn workshops en trainingen? De eerstvolgende is “slim events en meetings organiseren”

Ik lees graag je reactie!

Over mij

Als expert en trainer help ik ondernemers en Virtual Assistants bij het opzetten en gebruiken van de verschillende mogelijkheden in Microsoft 365 en Teams. Ik richt me vooral op het praktisch gebruik van deze tools. Zodat je er ook echt mee aan de slag gaat. Ik put hierbij uit mijn jarenlange ervaring als gebruiker van Microsoft in mijn rol als marketingcommunicatie adviseur en regelneef. Als spin in het web bij diverse projecten en evenementen is het cruciaal om een goed overzicht te hebben van taken, deadlines en communicatie. Microsoft 365 helpt mij enorm in deze organisatie, want het is ontzettend belangrijk om jouw systeem voor jou te laten werken en te zorgen dat jij datgeen kunt doen waar jouw kracht ligt. 

Inge Verheggen

Inge Verheggen

Ondernemend | nieuwsgierig | creatief | duizendpoot

Laatste posts

Volg me op Facebook!

Laat je inspireren en blijf op de hoogte van de nieuwste tips.

Bij het inschrijven ga je akkoord met de privacyverklaring van White Water Virtual Support

vgo('process');