pakketten

pakketten

Jouw maandelijkse kosten zijn helder

Door te werken met pakketten kunnen we samen gestructureerd en consistent stappen zetten. Jouw maandelijkse kosten zijn helder en we kunnen daadwerkelijk werken aan langetermijndoelen en -succes. Tijdelijk minder of meer werk? Uiteraard zijn de pakketten aan te passen naar jouw situatie.

 

Staat jouw pakket er niet tussen? Neem contact op en dan bespreken we jouw wensen!

2 - 3 uur per week

Een ideaal pakket om te kijken hoe het werken met een VP gaat. Ik start met de meest urgente activiteiten.

5 - 6 uur per week

Dit pakket levert jou echt ruimte op in je agenda. Hierdoor heb jij weer focus op (de groei van) jouw bedrijf!

8 - 10 uur per week

Jij krijgt van mij intensieve ondersteuning. Ik kan snel inspringen op knelpunten en je vooruit helpen.

Hoe gaan we beginnen?

Voordat we gaan starten plannen we uiteraard een meeting, bij voorkeur face-to-face. Hierin nemen we de werkzaamheden door en bepalen we samen welke taken de belangrijkste prioriteit hebben of het meeste resultaat opbrengen. Daar gaan we mee beginnen.

Tools en privacy

Samen bekijken we met welke tools ik ga werken en welke gegevens en accounts hiervoor nodig zijn. Ik werk voornamelijk met accounts van de opdrachtgever en bij voorkeur in de omgeving van de opdrachtgever. Voor de uitwisseling van gegevens stel ik een verwerkersovereenkomst op zodat jij zeker weet hoe ik met jouw gegevens omga.

Hoe gaat de facturatie

De pakketten worden maandelijks gefactureerd. Aan het begin van de maand stuur ik de factuur voor de komende maand met een betalingstermijn van 15 dagen.

Zijn de pakketten flexibel?

Uiteraard! De pakketten zijn afgestemd op de behoefte die jij en je bedrijf hebben. Mocht dat (tijdelijk) meer of minder zijn dan stemmen we het pakket hierop af. In principe gaan we een jaarovereenkomst aan, maar dat is puur zodat ik deze tijd voor jou kan reserveren. Na de proeftijd is er een opzegtermijn van een maand.

Voordelen