Coming Soon

Masterclass plan jouw content in microsoft 365

Binnenkort een complete masterclass over hoe jij content leert plannen en meer overzicht houdt over de contentplanning in Microsoft 365.

Herken je dit?

Je bent bezig met je online zichtbaarheid en hebt enorm veel inspiratie en tips om te delen. Je wil gaan bloggen, social media inzetten, korte vlogs maken, en ga maar door. Enthousiast begin je met de eerste blog. Maar voordat deze op de website staat heb je alweer een idee voor een volgende blog. En krijg je inspiratie voor nog meer blogs en social media posts. Uiteindelijk raak je het overzicht kwijt over alle content en verschijnt er niets meer op je website.

Als je echt resultaat wilt halen uit je online zichtbaarheid dan is het belangrijk om op een consistente en strategische manier hiermee bezig te zijn.

Als je bezig bent met de contentcreatie verzamel je enorm veel documenten en informatie. Wordfiles met blogs en posts. Er zijn contentkalenders in Excel, je hebt notitieblokjes met inspirerende informatie en tips en vergeet alle afbeeldingen die bij jouw content horen niet. Het kost dan ook behoorlijk veel tijd om bezig te zijn met online zichtbaarheid. Het plaatsen van blogs en de social media zijn dan vaak ook een van de eerste zaken die ondernemers uitbesteden aan (externe) teamleden. Maar hoe zorg je ervoor dat je overzicht houdt over al die content de je hebt en de planning?

In de praktijk zie ik dat hier veel verschillende tools voor gebruikt worden. Van Trello, tot email, Dropbox, Excel, Social media planners, notitieboekjes en papieren planners. Vaak hebben teamleden ook elk weer hun eigen systeem. Als ondernemer moet je dan telkens een nieuw systeem en tool aanleren en dat kost tijd.

In de masterclass leer ik je hoe je overzicht houdt en strategisch met contentplanning aan de slag gaat zodat je echt resultaat uit je online zichtbaarheid haalt.

Dit kun je verwachten!

Na deze masterclass werk jij voortaan consistent en strategisch aan je contentplanning. Door slim en praktisch gebruik te maken van de standaard programma´s binnen Microsoft 365 en Teams.

01 

De organisatie van jouw content en bepaal jouw contentstrategie.

02

Structuur opzetten. Hoe richt je een planner in en zorg je voor optimale samenwerking met jouw teamleden.

03

Hoe organiseer je een voor iedereen snel toegankelijke beeldbank.

En meer… 

vgo('process');